Maak kennis met dgeDetailhandel

Het programma dgeDetailhandel biedt u een compleet softwarepakket speciaal toegespitst op de automatisering van uw branche. Alle programma’s die u nodig heeft binnen uw onderneming vindt u hier: kassasysteem, inkoop , kortingen, voorraad, offerte, statistiek, backorder, reparatie/werkopdracht, crm, een boekhoudpakket en de mogelijkheid tot het opzetten van een webshop. Het pakket dgeDetailhandel onderscheidt zich van andere softwarepakketten door de eenvoudige toegang tot de productcatalogus.

Als geen ander kennen wij de wereld van zelfstandige ondernemers in de ijzerwaren, dhz, tuin- en dierenbranche. Met een team van specialisten zijn wij dagelijks actief met het beheer van assortimentslijsten van fabrikanten en de meest uiteenlopende producten. We verwerken de nieuwste producten, prijsmutaties, productomschrijvingen aanbiedingen, enz. Gebruikers van dgeDetailhandel zijn direct op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

Kennis van zaken
U kunt zichzelf de vraag stellen waarom u zou kiezen voor de software dgeDetailhandel. Het antwoord is simpel. Onze complete software verschaft u inzicht en bespaart u (veel) tijd. Met ons pakket beheert u uw voorraad, prijsstelling en verwerft u informatie over de producten die u afneemt bij willekeurige toeleveranciers. Vervolgens plaatst u bestellingen, communiceert u, informeert u en dit alles met een minimum aan administratieve handelingen.

Voor zelfstandige ondernemers met veel ambitie en weinig tijd
Het dgeDetailhandel pakket is modulair opgebouwd en werkt op abonnementsbasis. Afhankelijk van uw wensen en behoeften bepaalt u zelf van welke modules u gebruik wilt maken.

Doordat we dagelijks contact hebben met de gebruikers van de software vertalen we moeiteloos wensen en eisen. Deze unieke werkwijze heeft er voor gezorgd dat dgeDetailhandel één van de beste softwarepakketten op het gebied van winkelautomatisering is geworden binnen uw branche. Tijdwinst en gemak staan centraal bij de verdere ontwikkeling.

De voordelen van dgeDetailhandel:

  • dgeDetailhandel wordt op abonnementsbasis aangeboden en is bovendien modulair. U bepaalt dus zelf wat u nodig heeft en betaalt hierdoor geen cent teveel.
  • Compleet pakket winkelautomatiseringssoftware.
  • Eenvoudige toegang tot een zeer uitgebreide productcatalogus (dgeDataretail).
  • Overzichtelijke inkoop-,verkoop, voorraad- en financiële gegevens.
  • Door middel van elektronische berichtenplatform dgeEdi wisselt u éénvoudige elektronische berichten uit met uw toeleveranciers.
  • Goed inzicht in uw assortiment.
  • Doelgerichte opleidingen mogelijk op locatie.
  • Direct contact vanuit dgeDetailhandel met de helpdesk: korte lijnen, dus snel antwoord op uw vragen.
  • dge heeft voor de hardware die zij levert haar eigen technische dienst in huis.