Ondersteuning

Ondanks dat onze software zo toegankelijk is dat deze zonder handleiding kan worden gebruikt dient u wel vertrouwd te raken met de mogelijkheden. Dat kost tijd, en tijd is geld. Dan is het goed om te weten dat u altijd terug kunt vallen op onze supportafdeling. Maak er gebruik van! Wij staan klaar om u te helpen.

Starten met dgeDetailhandel 
Op het moment dat u start met dgeDetailhandel zorgen wij voor optimale ondersteuning. U kunt gebruik maken van onze jarenlange ervaring op het gebied van winkel- automatisering. Pas als u tevreden bent, zijn wij dat ook!

Wensen
Doordat we dagelijks contact onderhouden met de gebruikers van dgeDetailhandel vertalen we moeiteloos uw wensen en eisen. Deze werkwijze zorgt ervoor dat dgeDetailhandel continu in ontwikkeling is en daardoor één van de beste softwarepakketten is geworden binnen uw branche.

Online Help
Op het online helpcentre  staan handleidingen, instructies en antwoorden op veel gestelde vragen met betrekking tot dgeDetailhandel. Mocht u geen antwoord op uw vraag gevonden krijgen dan kunt u altijd een supportmelding versturen d.m.v. F1 of contact opnemen met onze helpdesk (tel. 0111-418000).
Ga in dgeDetailhandel in het menu naar Help > Online Help

F1
U kunt contact opnemen met de supportdesk door simpelweg in dgeDetailhandel op de F1 toets te drukken. U krijgt vervolgens een wizard te zien waarmee u eenvoudig een supportmelding naar onze supportdesk kunt sturen.
Wij zullen deze supportmelding op volgorde van prioriteit en binnenkomst afhandelen. In de praktijk betekent dit dat uw melding al binnen enkele uren is opgelost.

Telefoon
Alleen in het geval van storingen kunt u telefonisch contact met ons opnemen. Wij zijn op werkdagen telefonisch bereikbaar van 08:30 uur tot en met 17:00 uur.
Ons telefoonnummer is 0111-418000.

Antwoordapparaat
Heeft u op koopavond (donderdag en vrijdag) of op zaterdag een storing waardoor uw kassa(s) niet meer functioneert dan bestaat er een mogelijkheid om ons antwoordapparaat in te spreken. Wij zullen u dan zo snel mogelijk terugbellen.