Over ons

Sinds 1991 is dge actief met het ontwikkelen van de software programma’s dgeDetailhandel en dgeGroothandel en een artikeldatabase dgeDataretail voor de detail- en groothandel in de ijzerwaren, gereedschappen, bouw en industrie, dhz, tuin en dier branche. De basisgedachte om markten te koppelen dient nog steeds als uitgangspunt voor ons werk vandaag. De programma’s besparen u veel tijd en dus geld. Naast de omvangrijke productcatalogus, boordevol actuele prijs- en artikelinformatie, biedt dgeDetailhandel en dgeGroothandel u ook een compleet kassasysteem, een inkoopmodule, een voorraadbeheersysteem, een offertemodule, administratie, enz.

Met het elektronische berichtenplatform dgeEdi communiceert u snel en eenvoudig met uw handelspartners.

Door een sterke groei van onze klantenportefeuille is dgeDetailhandel, dgeGroothandel uitgegroeid tot een waardevol ERP-programma met een waardevolle hoeveelheid informatie. Ook zorgen wij voor een constante kwaliteit doordat wij ten alle tijden de klantenwensen en bevindingen waar mogelijk verwerken. Het resultaat is een ‘power tool’ voor uw bedrijf die zijn weerga niet kent.

Doordat wij alle ontwikkelingen in de markt op de voet volgen is onze software altijd up-to-date.

Ons bedrijf is uitgegroeid tot een middelgrote onderneming van gedreven data-managers, softwareontwikkelaars en accountmanagers. We werken vanuit Nieuwerkerk (Zeeland) maar de feitelijke afstand is één meter. Veel van onze werkzaamheden gebeuren immers online of zo nodig telefonisch.