Onze software

De programma’s dgeDetailhandel en dgeGroothandel bieden u een compleet softwarepakket speciaal toegespitst op de automatisering van uw branche. Alle programma’s die u nodig heeft binnen uw onderneming vindt u hier: kassasysteem, inkoopmodule, een voorraad- en offertesysteem, reparatie/werkopdracht een boekhoudpakket en de mogelijkheid tot het opzetten van een webshop. De softwarepakketten dgeDetailhandel en dgeGroothandel onderscheiden zich van andere softwarepakketten door de eenvoudige toegang tot de productcatalogus.

Als geen ander kennen wij de wereld van zelfstandige ondernemers in de ijzerwaren, gereedschappen, doe-het-zelf, tuin- en dierenbranche. Met een team van specialisten zijn wij dagelijks actief met het beheer van assortimentslijsten van fabrikanten en de meest uiteenlopende producten.
We verwerken de nieuwste producten, prijsmutaties, productomschrijvingen, aanbiedingen, etcetera. Gebruikers van dgeDetailhandel en dgeGroothandel zijn direct op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

dgeDetailhandel dgeDetailhandel

Modulair op te bouwen software gericht op consument voor ondernemers in de ijzerwaren, gereedschappen, dhz, tuin- en dierenbranche met veel ambitie en weinig tijd.

Meer informatie

dgeGroothandel dgeGroothandel

Compleet software pakket gericht op business to business voor ondernemers in de ijzerwaren, gereedschappen, bouw en industrie branche.

Meer informatie