Dimerce

Dimerce heeft een API integratie gemaakt tussen Dimerce webshop en het ERP programma dgeGroothandel.

Door de koppeling met dge wordt het ERP-pakket dgeGroothandel ontsloten richting B2B-portalen, B2C-webshop en KMS systemen. Artikelinformatie, klantspecifieke prijzen en voorraden zijn op deze manier altijd up-to-date. Ook de webshoporders hoeven niet handmatig overgetypt te worden, wanneer er een bestelling op de webshop binnenkomt wordt deze automatisch doorgeschoten in het ERP-pakket dgeGroothandel

Naast het verzorgen van een B2C webshop is het mogelijk om samen te werken op basis van onze “Marketing as a Service”. Deze samenwerking, uitgaande van no cure, no pay, maakt het mogelijk om samen te groeien naar succes. Dimerce ontzorgt in deze samenwerking volledig op marketingvlak, het gezamenlijke doel is dat de webshop beter gaat renderen. Hoe we dat doen lees je op deze pagina.

Dimerce

vollan

vollan maakt gebruik van de door dge ontwikkelde OCAPI koppeling tussen een Opencart webshop en het ERP programma dgeDetailhandel en dgeGroothandel.

De koppeling verzorgt de synchronisatie van relaties (loginaccounts), artikelen (prijs en voorraad) en kortingen tussen dgeDetailhandel en dgeGroothandel en de webshop. Tevens is het mogelijk om de orders vanuit dgeDetailhandel en dgeGroothandel online op te halen vanaf de webshop.

 

vollan

Ecmanage

Met module 330 kan een orderkoppeling worden gemaakt het kleding management systeem (KMS) Ecmanage.

Ecmanage

Nexmart

Nexmart maakt de digitale communicatie tussen fabrikanten en handelspartners gemakkelijker. Dat spaart tijd en kosten en bevordert bovendien de groei en de omzet.
De software dgeDetailhandel en dgeGroothandel voorziet een orderkoppeling naar diverse fabrikanten.

Nexmart

Ketenstandaard

Ketenstandaard: het onafhankelijke platform voor elektronische communicatie voor de gehele keten in de bouw- en installatiesector.

Ketenstandaard

Opencart webshop

De door dge ontwikkelde OCAPI Koppeling verzorgt de synchronisatie van relaties (loginaccounts), artikelen (prijs en voorraad) en kortingen tussen dgeDetailhandel en dgeGroothandel en de webshop. Tevens is het mogelijk om de orders vanuit dgeDetailhandel en dgeGroothandel online op te halen vanaf de webshop.

Opencart webshop

Gmail

Gmail is geintegreerd in dgeDetailhandel en dgeGroothandel voor uitgaande email.

Gmail

CCV

CCV is de toonaangevende dienstverlener voor elektronische transacties in Europa
De software dgeDetailhandel en dgeGroothandel voorziet een betaalkoppeling met de VX 820 ITS

CCV