Bent u afnemer?

U wilt uw klanten optimaal bedienen, maar daar niet teveel tijd aan kwijt zijn? Dan is dgeDataretail het helemaal! In één oogopslag beschikt u over de artikel- en, prijsgegevens en leveringscondities van honderden leveranciers. Samen zijn dit miljoenen artikelen! Naar deze database heeft u geen omkijken. De artikel- en prijsmutaties worden bijgehouden door een team van specialisten en bezorgen u alles op een presenteerblaadje.

Met dgeDataretail heeft u een gedegen basis in huis gehaald om uw bedrijfs- automatisering te optimaliseren. U kunt de gegevens gebruiken voor bijvoorbeeld diverse e-commerce toepassingen.

U kunt gebruik maken van dgeDataretail door een abonnement te nemen op het winkel automatiseringspakket dgeGroothandel of dgeDetailhandel. Overigens, ook als u gebruik maakt van een ander softwarepakket zit u goed bij dgeDataretail, want dgeDataretail biedt diverse mogelijkheden om uw softwarepakket te voorzien van actuele artikel- en prijsgegevens.

Overtuig uzelf
U zult versteld staan van de gebruiksvriendelijkheid van de catalogus. Het afsluiten van een abonnement bespaart u tijd én geld.

De voordelen van dgeDataretail voor de afnemer:

  • Een elektronische catalogus van miljoenen artikelen van honderden leveranciers.
  • Door tijdbesparing kunt u meer aandacht besteden aan uw klant
  • Koppeling mogelijk van software van derden. Dus ook als u geen abonnement heeft op dgeDetailhandel of dgeGroothandel
  • Nooit meer handmatig artikel- en prijsmutaties doorvoeren
  • Multifunctionele toepassingen voor uw bedrijfsadministratie en/of – communicatie