Bent u toeleverancier?

Als toeleverancier bent u altijd op zoek naar afnemers van uw producten. Maar hoe brengt u uw artikel- en prijsbestand onder de aandacht van deze groep? dgeDataretail biedt de oplossing! Dagelijks werken er honderden ondernemers actief met uw gegevens via de elektronische catalogus. Zo zijn zij altijd op de hoogte van de meest actuele gegevens en prijzen.

U levert uw artikel- en prijsgegevens bij ons aan, welke wij op zorgvuldige wijze zullen controleren en prepareren voor gebruik in de catalogus. Dit is een permanente procedure waardoor we zelfs de laatste prijswijzigingen en aanbiedingen ‘á la minute’ bij uw klanten hebben. Het proces bespaart u uiteindelijk veel tijd en dus geld.

Honderden (potentiële) klanten profiteren al dagelijks van alle voordelen die dgeDataretail kan bieden. De voordelen van dgeDataretail voor de toeleverancier:

  • dgeDataretail leidt u naar potentiële klanten
  • Tijdwinst door snelle invoer van mutaties van prijs- en productgegevens
  • Uw afnemers beschikken altijd over actuele informatie van uw producten, prijzen of aanbiedingen
  • dgeDataretail biedt in combinatie met dgeEdi een uitstekende basis tot elektronisch gegevensuitwisseling (zoals bestellingen, orderbevestigingen, pakbonnen en facturen).