Maak kennis met dgeGroothandel

Het programma dgeGroothandel biedt u een compleet softwarepakket speciaal toegespitst op de automatisering van uw branche. Alle programma’s die u nodig heeft binnen uw onderneming vindt u hier: catalogus, inkoop , verkoop, kortingen, voorraad, backorder, offerte, statistiek, reparatie/werkopdracht, crm, een boekhoudpakket en de mogelijkheid tot het opzetten van een bestelplatform/webshop. Het pakket dgeGroothandel onderscheidt zich van andere softwarepakketten door de eenvoudige toegang tot de productcatalogus.

Als geen ander kennen wij de wereld van zelfstandige ondernemers in de ijzerwaren, gereedschappen bouw en industrie branche. Met een team van specialisten zijn wij dagelijks actief met het beheer van assortimentslijsten van fabrikanten en de meest uiteenlopende producten. We verwerken de nieuwste producten, prijsmutaties, productomschrijvingen aanbiedingen, enz. Gebruikers van dgeGroothandel zijn direct op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

Kennis van zaken
U kunt zichzelf de vraag stellen waarom u zou kiezen voor de software dgeGroothandel. Het antwoord is simpel. Onze complete software verschaft u inzicht en bespaart u (veel) tijd. Met ons pakket beheert u uw voorraad, prijsstelling en verwerft u informatie over de producten die u afneemt bij willekeurige toeleveranciers. Vervolgens plaatst u bestellingen, communiceert u, informeert u en dit alles met een minimum aan administratieve handelingen.

Voor zelfstandige ondernemers in de wereld van business to business.
Doordat we dagelijks contact hebben met de gebruikers van de software vertalen we moeiteloos wensen en eisen. Deze unieke werkwijze heeft er voor gezorgd dat dgeGroothandel één van de beste softwarepakketten is geworden binnen uw branche.
Tijdwinst en gemak staan centraal bij de verdere ontwikkeling.

De voordelen van dgeGroothandel:

  • Eenvoudige toegang tot een zeer uitgebreide productcatalogus (dgeDataretail), indien u lid bent van Zevij of Transferro beschikt u over alle artikeldata van uw inkooporganisatie.
  • Eénvoudig elektronisch berichtenverkeer met uw inkooporganisatie en of leverancier. (inkooporders, pakbonnen en facturen) (Zevij via Doctrails)
  • Koppeling met EZ-base.
  • Overzichtelijke inkoop-,verkoop, backorder, voorraad- en financiële gegevens.
  • Door middel van het elektronische berichtenplatform dgeEdi wisselt u eenvoudige elektronische berichten uit met uw toeleveranciers
  • Goed inzicht in uw assortiment.
  • Doelgerichte opleidingen mogelijk op locatie.
  • Direct contact vanuit dgeGroothandel met de helpdesk: korte lijnen, dus snel antwoord op uw vragen.
  • dge heeft voor de hardware die zij levert haar eigen technische dienst in huis.