Het softwarepakket dgeGroothandel wordt onder andere gebruikt door ondernemers aangesloten bij de de volgende inkooporganisaties.

ZEVIJ-NECOMIJ

Zevij-Necomij is een inkooporganisatie voor de technische groothandel en de ijzerwarenvakhandel. dgeGroothandel heeft een koppeling met de Doctrails Connector van Zevij voor het EDI verkeer. Hiermee worden elektronische facturen, orders, orderbevestigingen, en pakbonnen verstuurd.

ZEVIJ-NECOMIJ

GBI

GBI is een groothandel voor bouw en industrie

GBI

Transferro

Transferro is ontstaan nadat een klein aantal innovatieve ondernemers in 1973 hun krachten bundelde. Door de jaren heen is Transferro uitgegroeid van inkoopcombinatie tot full-service marketingorganisatie op het gebied van ijzerwaren, gereedschappen… en nog veel meer! Inmiddels telt Transferro meer dan 80 leden. In de samenwerking met de leden staat nog altijd de gezamenlijke inkoop centraal. Daarnaast biedt Transferro waar gewenst ondersteuning in marketing, promotie, logistiek, automatisering en administratie. Leden besparen hierdoor tijd en geld en verbeteren hun concurrentiepositie. Bovendien, daar waar efficiënter wordt gewerkt, blijft meer tijd over voor ‘de grote lijnen’ van het eigen bedrijfsbeleid en het aanscherpen van assortiment en efficiency.

Transferro