Het softwarepakket dgeDetailhandel wordt onder andere gebruikt door ondernemers aangesloten bij de de volgende formules en organisaties:

NICOVIJ

Nicovij behartigt de gemeenschappelijke belangen van aangesloten ijzerwarenzaken en groothandel- ondernemingen. De centrale inkoop van ijzerwaren en aanverwante producten is de kernactiviteit van het bedrijf. Maar inmiddels biedt Nicovij ook aanvullende diensten op het gebied van automatisering, reclame en marketing en financiële adviezen. De bij NICOVIJ aangesloten ondernemers hebben overigens volledige keuzevrijheid uit het ruime aanbod van producten en diensten.

NICOVIJ

Transferro

Transferro is ontstaan nadat een klein aantal innovatieve ondernemers in 1973 hun krachten bundelde. Door de jaren heen is Transferro uitgegroeid van inkoopcombinatie tot full-service marketingorganisatie op het gebied van ijzerwaren, gereedschappen… en nog veel meer! Inmiddels telt Transferro meer dan 80 leden. In de samenwerking met de leden staat nog altijd de gezamenlijke inkoop centraal. Daarnaast biedt Transferro waar gewenst ondersteuning in marketing, promotie, logistiek, automatisering en administratie. Leden besparen hierdoor tijd en geld en verbeteren hun concurrentiepositie. Bovendien, daar waar efficiënter wordt gewerkt, blijft meer tijd over voor ‘de grote lijnen’ van het eigen bedrijfsbeleid en het aanscherpen van assortiment en efficiency.

Transferro

Uw Groene Vakwinkel

De winkels van Uw Groene Vakwinkel zijn compleet en bieden alles op het gebied van Doe-Het-Zelf, Tuin en Dier. Tevens zijn er winkels waar men zich heeft gespecialiseerd op het gebied van alleen Tuin en Dier. U wordt vriendelijk en deskundig geholpen door de eigenaar zelf of één van z’n naaste medewerkers. Door de grootschalige inkoop van onze 170 deelnemers kunnen we u het gehele jaar door scherpe prijzen aanbieden.
Naast diverse acties, brengen we nog enkele folders per jaar uit, waarin messcherpe aanbiedingen te vinden zijn.
Het geven van een vrijblijvend advies, alsmede een bezorgdienst, behoren als vanzelfsprekend tot de service die we onze klanten bieden.

Uw Groene Vakwinkel