Netwerk-/systeembeheerder

Vanwege de toename van klanten en opdrachten  zijn wij op zoek naar een enthousiaste netwerk-/systeembeheerder.

De functie

Als systeembeheerder ben je verantwoordelijk voor ons interne netwerk en het implementeren, beheren en operationeel houden van de netwerken van onze klanten. Onze klanten hebben hoofdzakelijk een Windows 2019/2022 Server netwerk met gemiddeld vijf werkstations.

Daarnaast biedt je 2e lijns ondersteuning aan onze klanten, telefonisch of remote. Ook ben je vraagbaak voor de overige collega’s met betrekking tot aanschaf van hardware en meer complexe problemen inzake netwerk- en systeembeheer.

Je komt te werken binnen een gemotiveerd team waarin in je volop ruimte hebt om in hoge mate van zelfstandigheid en vrijheid je functie te vervullen.

De functie eisen

  • Je hebt enkele jaren ervaring in een soortgelijke functie.
  • Je beschikt minimaal over een afgeronde MBO-opleiding.
  • Je bent bij voorkeur Microsoft-gecertificeerd.
  • Je vindt het leuk om te werken met zowel Microsoft als Linux.
  • Kennis van Debian/Ubuntu VPS-en (t.b.v. webshops en software gerelateerde services) is een pré
  • Je hebt goede communicatieve vaardigheden en bent zeer klantvriendelijk.
  • Goede organisatorische vaardigheden, in staat prioriteiten te stellen
  • Uitstekende contactuele en sociale vaardigheden.
  • Goede uitdrukkingsvaardigheid in de Nederlandse en Engelse taal, zowel mondeling als schriftelijk

Gedegen kennis en ervaring met:
–  Microsoft Windows Server 2019/2022
– Virtualisatieproducten
– Microsoft Windows 10/11
– VPN’s en routers
– Google mail
– Security

Het bedrijf

Wij, data group europe bv, verzorgen de complete automatisering van onze klanten. Onze klanten zijn voornamelijk zelfstandige ondernemers in de doe-het-zelf, ijzerwaren, bouw en industrie, tuin- en dierenbranche. De complete automatisering van onze klanten bestaat uit onderhoud en distributie van een centrale artikelendatabase (met daarin artikel- en prijsgegevens van meer dan 2.300.000 artikelen) en het leveren van een door ons zelf ontwikkelde softwarepakketten (dgeDetailhandel en dgeGroothandel) met de daarbij behorende hardware.

Hoe ziet je werkdag eruit:
Nadat je eerst een vers gezet bakje koffie of thee hebt gepakt, ga je lekker zitten op je ergonomische werkplek. Sta je liever, geen probleem, je had toch al de juiste hoogte ingesteld in je zit/sta-bureau.

Je start ons ticketsysteem op en ziet dat er een klant een ticket gestuurd heeft over een storing of vraag over de hardware. Je neemt contact op met de klant en neemt de storing/ vraag door en zoekt hiervoor een oplossing.

Pauze!

De ochtend is voorbij gevlogen, dus tijd voor pauze. Wat zal je doen vandaag? Een rondje meelopen met de collega’s of ga je in de keuken het tosti-ijzer of de oven/magnetron gebruiken. Eindig je met een potje tafeltennis of staar je gewoon even heerlijk over de weilanden uit (als je niet verzeilt in gezellige onderonsjes)?

In de middag pak je je werkzaamheden weer op uiteraard.

Je helpt nog even een collega met een vraagje, geeft aan hoe jij dat zou oplossen.

Wat biedt data group europe:

We bieden een informele werksfeer voor maximaal 40 uur. Natuurlijk bieden we dat riedeltje dat je overal ziet staan, zoals een marktconform salaris, goede pensioenregeling… maar ook reiskostenvergoeding. Koffie, thee, limonade en vers fruit is altijd aanwezig.

Wanneer je het idee hebt dat je je kennis zou kunnen uitbreiden kun je altijd goedkeuring vragen voor een opleiding of cursus. Ook verdere groei binnen het bedrijf behoort tot de mogelijkheden.

Lijkt deze functie op je lijf geschreven en ben je geïnteresseerd om bij ons bedrijf te werken? Stuur dan jouw CV en motivatie naar Jan Giljam

(e-mail jmg@dgebv.nl of telefoon 0111 418000)

Reacties zonder motivatie worden niet in behandeling genomen.

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature is niet gewenst. In verband met de AVG zullen jouw persoonsgegevens direct na afronding van de sollicitatieprocedure worden verwijderd

Ons bedrijf is gevestigd in Nieuwerkerk in Zeeland (nabij Zierikzee).