data group europe bv

Over ons

Sinds 1991 is dge actief met het ontwikkelen van het software programma dgeDetailhandel en een artikeldatabase dgeDataretail voor de detail- en groothandel in de ijzerwaren, gereedschappen, dhz, tuin en dier branche. De basisgedachte om markten te koppelen dient nog steeds als uitgangspunt voor ons werk vandaag.

Door een sterke groei van onze klantenportefeuille is dgeDetailhandel en dgeDataretail uitgegroeid tot een waardevol ERP programma met een waardevolle hoeveelheid informatie. Ook zorgen wij voor een contstante kwaliteit doordat wij ten alle tijden de klantenwensen en bevindingen waar mogelijk verwerken. Het resultaat is een 'power tool' voor uw bedrijf die zijn weerga niet kent.

Doordat wij alle ontwikkelingen in de markt op de voet volgen is onze software altijd up-to-date.

Ons bedrijf is uitgegroeit tot een middelgrote onderneming van gedreven data-managers, softwareontwikkelaars en accountmanagers. We werken vanuit Nieuwerkerk (Zeeland) maar de feitelijke afstand is één meter. Veel van onze werkzaamheden gebeuren immers online of zo nodig telefonisch.

Stap in de wereld van dge!
dgeDetailhandel bespaart u veel tijd en dus geld. Naast de omvangrijke productcatalogus, boordevol actuele prijs- en artikelinformatie, biedt dgeDetailhandel u ook een compleet kassasysteem, een inkoopmodule, een voorraadbeheersysteem, een offertemodule enz. Uw boekhouding wordt weer eenvoudig en ook de wereld van e-commerce is binnen handbereik.Gebruik de module configurator om een idee te krijgen van de vele mogelijkheden die dgeDetailhandel u kunt bieden.

dgeDetailhandel vraagt om ontdekt te worden
Kies voor dgeDetailhandel en verschaf uzelf inzicht in de branche en uw bedrijf. Er is een on-line demo beschikbaar die meer zegt dan 1000 woorden. Vraag vandaag nog een brochure met prijslijst aan en stap in de wereld van dgeDetailhandel.

detailhandel widget

EAN artikel opzoeken